Ett reseföretag med 95 år i branschen

Kommande resor

Vi åker till glädjens teater – Nöjesteatern i Malmö – för att njuta av en klassisk musikal – Sound of Music. Musikalen om nunnan Maria som blir skickad till kapten Georg von Trapp för att ta hand om hans sju barn är en av världens mest folkkära och attraherar en publik i alla åldrar. Elisa Lindström är klar i rollen som Maria - en given succé! Vi reser bekvämt med vår buss till Malmö och äter en god middag på en restaurang i Malmö innan föreställningen börjar.

Pris 1125:-
1 125

Träffsäkra repliker och en härlig humor utlovas som vanligt när Arlövsgänget drar igång.
Årets medverkande är Adde Malmberg, Jennie Rosengren, Tommy Juth, Lotta Thorell, Robert Rydberg och såklart Kent Nilsson!

 

Pris 950:-
950

Välkommen med på en resa till en värld full av skyhöga frisyrer, paljetter, glitter, ränder och prickar på Malmö Opera/musikteater. Musikalen Pippin är en storslagen show och musikal från det glada 70-talet med akrobatik, dans, galna upptåg och kostymer som tagna ur en drömvärld. I huvudrollerna ser vi Oscar Pierrou Lindén, Lindy Larsson och Åsa Fång. Vi reser bekvämt med vår buss till Malmö och äter en god middag på en restaurang i Malmö innan den underbara föreställningen börjar.

Datum 2018-04-07
Pris 1195:-
1 195

Vi reser till Stockholm över en weekend, njuter av vår vackra huvudstad och kröner resan med att ge oss ut till Cirkus på Djurgården för att möta "Roy och Roger" i tv-serien Macken på scen. Tidlösa komiska karaktärer och skönt skruvade sånger skapar en formidabel föreställning som tänder på alla cylindrar. Det är mycket skratt - och mycket verkstad! 

Datum 2018-04-13
Hemresa 2018-04-15
Pris 3395:-
Enkelrumstillägg: 700:-
3 395

Guns N’ Roses ”Not In This Lifetime Tour” visar inga tecken på att sakta ner – med över en miljon biljetter sålda bara i Europa i år åker de vidare på en europeisk sommarturné 2018 som avslutas i Sverige, i Göteborg, på Ullevi! Självklart ska vi vara där!

 

Datum 2018-07-21
Pris 1295:-
1 295

Bäddat för sommarens största skrattfest!
Vi reser till Helsingborg och sommarens härligaste humorupplevelse på Fredriksdalsteatern. I år är det "Fars lilla tös" som står på spelprogrammet och Eva Rydberg har som vanligt dragit ihop ett härligt gäng som äntrar sommarscenen. 

Pris 795:-
795

Sommaren 2018 är det premiär för världens första allsångsdeckare - Skuld och Gröna Skogar med folkkära artister såsom Hasse Andersson, Monica Forsberg, Peter Flack m.fl! Föreställningen är en läcker kombination av uppdraget att lösa en mordgåta och vara med i allsången. Vi åker till Grevieparken för mat, dryck och en oförglömlig allsångsupplevelse!

Datum 2018-08-18
Pris 825:-
825