Ett reseföretag med 95 år i branschen


NYHET!
Från den 1 januari 2019 kommer Buss Persson att uppgå i Ölvemarks.
Ölvemarks kommer att fortsätta med samma typ av resor som Busspersson haft!

Vasaloppet

Givetvis ska vi vara på plats i Dalarna till världens största skidtävling - Vasaloppet! Vår resa erbjuder dig en smidig färd till Dalarna, enkelt men funktionellt boende och transporter på plats.

Dag 1:
Vi reser från Skåne på morgonen och gör under färden upp till Dalarna paus för förmiddagsfika, lunch och eftermiddagsfika. Vi beräknar nå Malung vid 17-tiden då vi checkar in på boendet i Malungs skola som ligger i direkt anslutning till Malungs skidstadion (där det ges möjlighet till teknikträning mm)  och där vi bokat bäddar i skolsalarna. Boendet är enkelt men funktionellt och det ingår helpension. 

Dag 2-3: 
Det ges tid för träning och förberedelser. Vi anordnar en tur till Tandådalen där det för dig som är medföljande supporter finns möjlighet till härlig utförsåkning. Vi besöker också registreringen och Vasaloppsmässan. 

Dag 4 - Vasaloppsdagen:
Vi äter en tidig frukost och checkar ut från boendet innan vi tar oss till starten för Vasaloppet. Vi önskar alla åkare lycka till!
På kvällen vid 21-tiden påbörjar vi återresan till Skåne efter att alla återsamlats i Mora. Hemresan sker med pauser för mat och toalettbesök och vi beräknar nå Skåne tidig morgon den 5/3.

Avgångstider:
05:45 Ystad busstationen, hpl längst i öster
06:10 Sjöbo, busstationen
06:25 Veberöd, Gåsapågen
06:40 Staffanstorp, Pendlarparkeringen Meteorvägen
07:00 Lund, Porfyrvägen 2
09:15 Ljungbystopp

Detaljer

Datum 2018-03-01
Hemresa 2018-03-05
Pris 3600:-
Ingår i resan bussresa, boende i skolsalar (madrass, sänglinne, kudde och filt finns på plats) med helpension fr.o.m. middag dag 1 t.o.m. frukost dag 4, utflykt till Tandådalen samt bussvärd
Antal platser Platser finns.
3 600
Dela denna resa