Ett reseföretag med 95 år i branschen


NYHET!
Från den 1 januari 2019 kommer Buss Persson att uppgå i Ölvemarks.
Ölvemarks kommer att fortsätta med samma typ av resor som Busspersson haft!

Berlin Marathon 2018

Välkommen med på ett av världens mest populära maratonlopp! Det 45:e BMW Berlin Marathon går av stapeln den 16 september 2018. Vi erbjuder en komplett resa till detta härliga löparevenemang med registrering till loppet, bussresa och hotell. Det finns i begränsad utsträckning också möjlighet för dig som inte springer loppet att följa med på resan.

Under resan bor vi på Econtel Berlin i stadsdelen Charlottenburg. Mer info om hotellet hittar du här: Econtel Berlin.

Resans program ser ut såhär:

Dag 1:
Via Öresundsbron tar vi oss ner genom Danmark. Vi åker sedan med färjan Gedser-Rostock till Tyskland. Under överfarten finns tid att äta lunch ombord. Färden går vidare genom norra Tyskland och vid 16.30-tiden beräknar vi anlända till Berlin där vi startar med ett besök på mässan Berlin Vital Expo för inregistrering, uthämtning av nummerlapp och kanske inspiration och shopping på denna idrotts- och löparinriktade mässa. 
Vi fortsätter sedan till vårt hotell: Econtel Berlin i stadsdelen, Charlottenburg. Här bor vi bekvämt i tre nätter. 

Dag 2:
Vi börjar dagen med en härlig frukostbuffé på hotellet och därefter promenad till starten för frukostjoggen vid Charlottenburgs slott. Joggen går till Olympiastadion där det serveras lättare förtäring till alla deltagande löpare. Bussen hämtar vid stadion och kör till hotellet. Resten av dagen står sedan till eget förfogande och uppladdning inför loppet. På kvällen äter vi en gemensam pastabuffé på hotellet (nytt för 2018: pastabuffén är inkluderad i resans pris).

Dag 3: 
Idag är dagen D då marathon går av stapeln! Vi erbjuder busstransport som tar oss så nära startområdet som vi kan komma. Vänligen notera att vi inte har busstransport tillbaka till hotellet efter loppet utan var och en tar sig själv tillbaka.
På kvällen firar vi våra framgångar kring loppet i goda löparvänners lag.

Dag 4:
Idag ska vi resa hemåt och färden går åter i riktning mot Rostock och sedan vidare med färjan till Gedser. Vi är åter i Skåne framåt kvällen.

I resans pris ingår: Bussresa, 3 övernattningar i dubbelrum med frukost, pastabuffé på hotellet kvällen innan loppet, bro-, färje- och vägavgifter samt reseledare.
Tillkommer: Registreringsavgift/chip 1470:- för löpningen (inkluderar även Buss Perssons Berlin Marathon-löpartröja anpassad till 2018) Enkelrumstillägg 1250:-
Trebäddsrum kan erbjudas i begränsad utsträckning - gör din förfrågan till oss. Flertalet dubbelrum på Econtel är rum med två separata bäddar.

Påstigningstider och -platser:
Ystad, busstationen 06:15
Tomelilla, Lidls parkering 06:40
Sjöbo, busstationen 07:00
Lund, Godsmagasinet 07:30
Malmö Arena/Hyllie, bussparkeringen Arenagatan: 08:00

Vi behöver följande uppgifter för att kunna boka in dig : 
Födelsedatum – Namn – Adress - Telefonnummer/mobilnummer
Mailadress (Tänk på att meddela oss eventuell ändring under tiden fram till resan!)
Ev. klubbtillhörighet
Ev. bästa marathontid från de senaste tre åren (Om du ej anger något kommer vi att registrera dig som förstagångslöpare. Meddela oss om du är med Berlin Marathons Jubilee Club.)
Tröjstorlek (S, M, L etc)
Rumstyp (dubbel- eller enkelrum) samt vem du delar rum med
Namn, födelsedata och telefonnummer till närmaste anhörig (registreras innan loppet för att din närmaste anhörig ska kunna kontaktas om något händer dig under loppet).


Övrigt: Anmälningsavgiften som är 1470:- gäller för både löpare och medföljare och måste betalas inom 8 dagar, annars stryks bokningen.
Anmälningsavgiften som är samma som registreringsavgiften för själva loppet är inte återbetalningsbar vid en eventuell avbokning. Det är dock möjligt att byta namn på registreringen. Detta är kostnadsfritt fram t.o.m. 1/8 2018. Efter detta datum göras namnbyten endast efter förfrågan och är förknippade med en kostnad.
Övriga avbokningsavgifter följer våra resevillkor.

Vi reserverar oss för valutakursförändringar samt programändringar som beror på ändringar utanför vår kontroll.

Detaljer

Datum 2018-09-14
Hemresa 2018-09-17
Pris 4395:-
Ingår i resan Bussresa, 3 övernattningar i dubbelrum med frukost, pastabuffé på hotellet kvällen innan loppet, bro-, färje- och vägavgifter samt reseledare. Tillkommer: Registreringsavgift/chip 1470:- för löpningen (inkluderar även Buss Perssons Berlin Marathon-löpartröja anpassad till 2018) Enkelrumstillägg 1250:-
Antal platser Resan är fullbokad.
4 395
Dela denna resa