Ett reseföretag med 95 år i branschen


NYHET!
Från den 1 januari 2019 kommer Buss Persson att uppgå i Ölvemarks.
Ölvemarks kommer att fortsätta med samma typ av resor som Busspersson haft!

Berlin Halvmaraton 2018 - en komplett resa inkl. startplats

Den perfekta upptakten till löparsäsongen 2018 - Berlin Halvmaraton! I år arrangeras loppet för 38:e gången och man beräknar 30.000 deltagare! Bli en av dem! Vår resa är en komplett paketresa med bekväm och snabb resa, ett mycket bra hotellboende och startplats/löparchip till loppet. 

De drygt 21 kilometerna går förbi de flesta av de mest kända sevärdheterna i staden såsom Domkyrkan, Brandenburger Tor, Kurfürstendamm, Kaiser-Wilhelm-Gedächtniskirche och Checkpoint Charlie och man har ibland beskrivit loppet som Berlins bästa sightseeingtur i sneakers!

Dag 1:
Vi startar vår resa från våra påstigningsorter och reser över Öresundsbron och genom Danmark till Gedser, varifrån vi tar färjan till Rostock. Vi fortsätter sedan vidare söderut mot Berlin och är på plats sent på eftermiddagen. Under vår vistelse i Berlin ska vi bo på Park Inn Hotel Alexanderplatz med suveränt läge då både loppets start och mål är just vid Alexanderplatz! 

Alexanderplatz är centrum i östra Berlin och vi är i händelsernas centrum. Runt hotellet hittar du kända sevärdheter på promenadavstånd och utbudet av shopping, matställen, caféer etc är stort. På hotellet finns restaurang, bar och inte minst en fantastisk utsikt över staden från de övre våningsplanen. Vid ankomsten till Berlin checkar vi in på hotellet och har sedan kvällen till restaurangbesök, avkoppling och nöjen.

Dag 2: 
Park Inn Hotel serverar en riklig frukostbuffé som ger en härlig start på dagen. För den som så önskar finns det möjlighet att delta i en stadsrundtur på förmiddagen – det bästa sättet att få överblick och bekanta sig med Berlin. På eftermiddagen åker vi till Berlin Vital Expo för mässbesök och nummerlappsuthämtning. Här botaniserar du hos utställare inom sportmedicin, funktionskläder, kost, aktiv turism m.m.
Kvällen är sedan fri för uppladdning inför loppet.

Dag 3 
Det är dagen för loppet och starten går kl. 10.05. Nu är det bara att njuta av en härlig löpupplevelse på en flack och snabb bana. Stämningen är härlig - Berlinarna är pålitliga när det gäller att gå ut och heja och höja stämningen vid arrangemang som detta.
Eftersom vårt hotell är på absolut toppläge i förhållande till start och mål kan du själv gå ut i startområdet vid den tid du finner lämplig på morgonen. Efter loppet är du enkelt tillbaka på hotellet för återhämtning.


Dag 4: 
Efter en god natts sömn och härlig frukost är det dags att resa norrut mot färjehamnen i Rostock. Vi gör ett stopp för inköp innan det är dags att köra ombord på färjan. Några timmar senare är vi tillbaka i Skåne efter en givande vistelse i Berlin.

Klicka här för mer information om hotellet: Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz

Avgångstider hemkomsttider inom parentes
05:40 (21:30) Hammenhög torget 
06:00 (21:10) Simrishamn Godsmagasinet 
06:15 (20:50) Gärsnäs stationen, Järnvägsgatan 
06:30 (20:35) Tomelilla järnvägsstationen 
06:50 (20:15) Ystad busstationen, hpl längst i öster 
07:10 (19:55) Skurup E65 Preem 
07:30 (19:35) Svedala E65 Statoil 
07.50 (19:15) Malmö Arena, bussparkeringen Arenagatan

Resan är bokningsbar per telefon, 0414-440880, t.o.m. den 15/3. Önskar du boka Berlin weekend (utan löparplats) klicka här: Berlin 4 dagar supererbjudande

Detaljer

Datum 2018-04-06
Hemresa 2018-04-09
Pris 4395:-
Enkelrumstillägg: 575:-
Ingår i resan Bussresa enligt program inkl. vägskatter, bro- och färjeavgifter, 3 nätter i dubbelrum på Park Inn Berlin Alexanderplatz inkl. frukost, startplats/löparchip till Berlin Halvmaraton, guidad stadsrundtur i Berlin, reseledarservice
Antal platser Resan är ej längre bokningsbar.
4 395
Dela denna resa