Ett reseföretag med 95 år i branschen

Kommande resor

Stockholm weekend

Att komma iväg över en helg bara för att ha det trevligt tillsammans med någon eller för att koppla av helt själv är sådant som sätter guldkant på tillvaron! Vi erbjuder en härlig weekendresa till Stockholm som du på plats kan fylla med i stort sett precis det innehåll du vill! Gå på shoppingtur, strosa längs Mälarens stränder, ta en spårvagnstur ut på Djurgården, gå på ett spännande museum, fika och titta på folk hela dagen – eller något annat som du känner för. Vi tar dig bekvämt till och från Stockholm med vår buss och du bor två nätter på komfortabla Scandic Hotell Alvik alldeles invid Mälarens strand.

Dag 1:
Vi reser från våra påstigningsplatser på morgonen och tar oss upp mot E4:an i riktning norrut. Vi stannar för förmiddagskaffe, eftermiddagskaffe och lunch och kommer upp till Stockholm under sena eftermiddagen. Vi checkar in på Scandic Hotell Alvik, ett komfortabelt hotell som är naturskönt beläget vid Mälarens stränder. Här bor vi i två nätter. Kvällen är fri för att t.ex. utforska Stockholm, äta en god måltid på någon av Stockholms trevliga restauranger eller shoppa tills butikerna stänger. Vår reseledare tipsar om vad som är på gång i staden – perfekt inspiration om din plan för helgen inte redan är klar.

Dag 2: 
Det är lördag morgon och vi startar med en stärkande hotellfrukost. Frukosttiderna är generösa så det går att ta en skön sovmorgon och njuta av frukosten länge. För den som vill gör vi en guidad stadsrundtur på förmiddagen och du kan sedan stanna i city om du vill. Dagen är fri för att fyllas med något trevligt. Valmöjligheterna är många – kanske frestar en kulturell eller varför inte kulinarisk upplevelse? Efter en härlig dag i vår fina huvudstad får vi ännu en natt sträcka ut oss skönt i våra hotellsängar på Scandic Hotell.

Dag 3:
Efter ännu en smarrig frukost packar vi bagaget i bussen och gör oss redo för hemresa. Färden går söderut längs E4:an med fika- och lunchstopp längs vägen. Ombord kopplar du av med en god bok, kanske lite skön musik eller gör ingenting annat än sitter i dina egna tankars värld. Vi är tillbaka i Skåne på kvällen efter en kul, energifylld helg i Stockholm.

Avgångstider - beräknad hemkomst inom parentes
06.00 (21.10) Hammenhög, torget
06.20 (20.50) Simrishamn, godsmagasinet
06.35 (20.35) Gärsnäs station
06.50 (20.20) Tomelilla, Lidls parkering
07.10 (20.00) Ystad, busstationen
07.30 (19.40) Skurup, E65 Preem
07.50 (19.20) Svedala, Statoil
08.10 (19.00) Malmö Jägersro, travbanans huvudentré
08.40 (18.30) Glumslövs backar, Milstolpen
09.30 (17.15) Mölletofta, Rasta

Mer information om hotellet hittar du här: Scandic Alvik

Detaljer

Datum 2018-04-13
Hemresa 2018-04-15
Pris 2495:-
Enkelrumstillägg: 700:-
Ingår i resan Bussresa i modern helturistbuss enligt programmet, 2 övernattningar i dubbelrum på Scandic Hotell Alvik inkl. frukost, stadsrundtur i Stockholm, reseledarservice under hela resan
Antal platser Platser finns.
2 495
Dela denna resa