Ett reseföretag med 95 år i branschen


NYHET!
Från den 1 januari 2019 kommer Buss Persson att uppgå i Ölvemarks.
Ölvemarks kommer att fortsätta med samma typ av resor som Busspersson haft!

Göteborg Horse Show - 2 dagar

Gothenburg Horse Show - en av världens tre största inomhustävlingar för ridsport och ett årligt måste för alla hästsportintresserade! Vi reser upp till Göteborg över helgen och viker både lördagen och söndagen till showen i Scandinavium. Vi har biljetter i kategori 1 på sektion T.

Dag 1:
Vi startar på morgonen från våra påstigningsplatser i Skåne och beger oss norrut på E6 mot Göteborg. Vi är framme under tidig eftermiddag i Göteborg och det finns möjlighet att redan under eftermiddagen besöka mässan Euro Horse på Svenska Mässan i anslutning till Scandinavium eller kanske njuta av Göteborgs utbud i övrigt. Vi checkar under eftermiddagen också in på vårt hotell, Spar Hotell Gårda, där vi ska bo bekvämt och bra i en natt. Bussen kör till Scandinavium till kvällens begivenheter och även tillbaka från kvällsföreställningen till hotellet. Lördagskvällen har åtråvärda och spännande Gothenburg Trophy på programmet men även internationell hoppning.

Dag 2:
Efter en god hotellfrukost checkar vi ut från hotellet och beger oss till Scandinavium för ännu en spännande dag. Detta är sista dagen för Gothenburg Horse Show för denna gång och vi får vara med och uppleva bl.a. mer internationell hoppning, FEI World Cup Ponies och final i Lövsta Future Challenge Jumping.
Efter programmets slut påbörjar vi hemresan. Vi stannar en gång på vägen söderut för fika och bensträckare och är efter ett par timmar tillbaka i Skåne efter en välfylld hästhelg i Göteborg.

Avgångstider
08:30 Ystad, busstationen hpl längst i öster
08:55 Tomelilla järnvägsstation 
09:15 Sjöbo busstation P-ficka 
10:00 Lund S, Circle K
10:35 Glumslövs backar, Milstolpen 
11:15 Östra Karup, Pendlarparkering E6

Hemkomsttiderna är beroende av när showen slutar. Vi påbörjar hemresan direkt efter showens slut.

Paketresan är fullbokad. Vi säljer endast bussplats/resa, enkel eller t/r. Enstaka ströplatsbiljetter kan finnas till showen söndagen 25/2. Kontakta oss: 0414-440880.

Mer information om Gothenburg Horse Show hittar du här: www.gothenburghorseshow.com

Mer information om Spar Hotell Gårda hittar du här: www.sparhotel.se/hotell/garda

Detaljer

Datum 2018-02-24
Hemresa 2018-02-25
Pris 2395:-
Enkelrumstillägg: 350:-
Ingår i resan Bussresa enligt program, en övernattning i dubbelrum på Spar Hotel Gårda inkl. frukost, biljett i kategori 1 till Gothenburg Horse Show lördag kväll och söndag morgon/dag. Boka tidigt-pris 1995:- gäller om du bokar senast den 30/9.
Antal platser Paketresan är fullbokad. Vi säljer endast bussplats/resa, enkel eller t/r. Enstaka ströplatsbiljetter kan finnas till söndagen 25/2. Kontakta oss: 0414-440880.
2 395 1
Dela denna resa