Ett reseföretag med 95 år i branschen

Kommande resor

Berlin weekend - 4 dagar

Möt våren i Berlin - en av Europas mest pulserande och intressanta städer! Staden vibrerar av historia, från de Hohenzollerska furstarnas storhetstid genom världskrigens tid och fram till kalla krigets tidevarv och vår nutid. Matställena är otaliga, shoppingmöjligheterna närmast oändliga och kulturutbudet digert. Som sig bör bor vi i händelsernas centrum - vid Alexanderplatz!

Dag 1:
Vi startar vår resa från våra påstigningsorter och reser över Öresundsbron och genom Danmark till Gedser, varifrån vi tar färjan till Rostock. Vi fortsätter sedan vidare söderut mot Berlin och är på plats sent på eftermiddagen. Under vår vistelse i Berlin ska vi bo på Park Inn Hotel med suveränt läge just vid Alexanderplatz! 

Alexanderplatz är centrum i östra Berlin och vi är i händelsernas centrum. Runt hotellet hittar du kända sevärdheter på promenadavstånd och utbudet av shopping, matställen, caféer etc är stort. På hotellet finns restaurang, bar och inte minst en fantastisk utsikt över staden från de övre våningsplanen. Vid ankomsten till Berlin checkar vi in på hotellet och har sedan kvällen till restaurangbesök, avkoppling och nöjen.

Dag 2: 
Park Inn Hotel serverar en riklig frukostbuffé som ger en härlig start på dagen. För den som så önskar finns det möjlighet att delta i en stadsrundtur på förmiddagen – det bästa sättet att få överblick och bekanta sig med Berlin. Vår reseledare tipsar om intressanta, trevliga och häftiga ställen att titta närmare på under din fria tid! Kvällen står till förfogande för restaurangbesök eller kanske ett varietébesök eller en härlig konsert.

Dag 3 
Hotellets frukostbuffé har generösa öppettider så att du kan ta sovmorgon och börja dagen i lugnt tempo. Hela dagen är fri för egna upptäckts- och strövtåg i Berlin. Ta en promenad på Unter den Linden, besök ett museum eller delta i ett Trabantsafari - möjligheterna är i det närmaste oändliga!
På kvällen erbjuder vi en gemensam middag då vi samlas och kan utbyta intryck från dagen.

Dag 4: 
Efter en god natts sömn och härlig frukost är det dags att resa norrut mot färjehamnen i Rostock. Vi gör ett stopp för inköp innan det är dags att köra ombord på färjan. Några timmar senare är vi tillbaka i Skåne efter en givande vistelse i Berlin.

Klicka här för mer information om hotellet: Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz

Avgångstider hemkomsttider inom parentes
05:40 (21:30) Hammenhög torget 
06:00 (21:10) Simrishamn Godsmagasinet 
06:15 (20:50) Gärsnäs stationen, Järnvägsgatan 
06:30 (20:35) Tomelilla järnvägsstationen 
06:50 (20:15) Ystad busstationen, hpl längst i öster 
07:10 (19:55) Skurup E65 Preem 
07:30 (19:35) Svedala E65 Statoil 
07.50 (19:15) Malmö Jägersro, travbanans huvudentré

Detaljer

Datum 2018-04-06
Hemresa 2018-04-09
Pris 3795:-
Enkelrumstillägg: 575:-
Ingår i resan bussresa enligt program inkl. vägskatter, bro- och färjeavgifter, 3 nätter i dubbelrum på Park Inn Berlin Alexanderplatz inkl. frukost, guidad stadsrundtur i Berlin, reseledarservice
Antal platser Platser finns.
3 795
Dela denna resa