Ett reseföretag med 95 år i branschen


NYHET!
Från den 1 januari 2019 kommer Buss Persson att uppgå i Ölvemarks.
Ölvemarks kommer att fortsätta med samma typ av resor som Busspersson haft!

Bilsport Performance och Custom Motor Show Elmia

Välkommen till Skandinaviens största bil- och MC-mässa för entusiaster på Elmia Jönköping.
Bilsport Performance & Custom Motor Show är en bred motormässa där det inte bara visas bilar, motorcyklar och tillbehör utan också bjuder på underhållning, tävlingar och spektakulära utomhusshower.

År 1971 arrangerades den första bilutställningen på Elmia i Jönköping och sedan 1976 har den årligen ägt rum under påskhelgen.

Under påskhelgen 2017 kom nästan 75 000 besökare. Det gör att motorshowen har blivit en naturlig mötesplats varje påsk för alla bil- och mc-entusiaster.

Bilsport Performance & Custom Motor Show är en mässa för hela familjen där det inte bara visas bilar och motorcyklar utan också bjuds på underhållning, tävlingar och spektakulära utomhusshower. I de fyra hallarna finns 300 olika företag och klubbar samt ett stort antal intressanta utställningsfordon att se. En härlig resa för alla med bil- mc- eller motorsportintresse!

Vi startar tidigt på morgonen från Ystad och beger oss via våra påstigningsorter norrut. När vi kommit en bit på vägen stannar vi på ett rastställe längs vägen för rast. På raststället finns möjlighet för den som vill att köpa frukost/fika. Vi beräknar anlända till Elmia strax efter att mässan har öppnat. Vi stannar till 17.00 vilket innebär att du får i stort sett hela dagen i motorsportens och fordonens värld. Fulla av intryck blir det skönt att koppla av i bussen under hemresan. Vi stannar även under hemresan och rastar vid ett tillfälle.

Avgångstider - beräknad hemkomst inom parentes

04:45 (22:45) Ystad busstationen, hpl längst i öster
05:30 (21:55) Simrishamn Godsmagasinet
06:15 (21:00) Sjöbo, p-ficka vid fd Järnvägshotellet
Detaljer

Datum 2018-04-01
Pris 795:-
Ingår i resan Bussresa, entrébiljett till Elmia och Bilsport Performance & Custom Motor Show
Antal platser Resan är ej längre bokningsbar.
795 47
Dela denna resa