BUSSRESOR
Shopping »
Teater/Musik »
Endagsresor »
Familjeresor »
Flerdagsresor »
Löpar- och skidresor »
Företagspaket »
Guidade Österlenturer »
Resekalender »
Påstigning »
Resevillkor »

NYHETSBREV

Få information om aktuella resor direkt i din e-post.

Anmäl din e-postadress:
  

Flerdagsbussresor


Följ med Buss Persson på någon av våra intressanta flerdagsbussresor både inom landet och bussresor ut i Europa. Utvalda resmål, alltid med kunniga och erfarna förare och reseledare.
NU NÄR VI HAR DATAPROBLEM GÅR DET UTMÄRKT ATT BOKA VIA TELEFON ELLER VIA MAIL! GLÖM INTE ATT ANGE NAMN, ADRESS, TELEFONNUMMER SAMT ÖNSKAD PÅSTIGNINGSORT I DITT MAIL!
Nygammalt! 2-dagars shopping i Nordtyskland
Torsdag 5-6/6, 2 dagar

Vår ”gamla” shoppingresa i lite nyare tappning! Vi shoppar i Heiligenhafen och på Citti i Lübeck dag 1 och tar oss sedan an Lübeck centrum under 5 timmar dag 2 och vi bor på det gemytliga Hotel Gremersdorf alldeles utanför Heiligenhafen. På hotellet avnjuter vi en god måltid i den trevliga restaurangen, sover gott i våra sängar och äter en riklig frukost dagen därpå.


Klicka här för att läsa mer om hotellet »

Klicka här för att läsa resans program »

Pris: 1525 kr
Ingår: bussresa, 1 logi i dubbelrum med halvpension, bro-, väg- och färjeavgifter samt reseledare.
Tillkommer: Enkelrumstillägg 130 kr Avbetsällningsskydd 70:- (behövs inte om du har Hemförsäkring med Reseförsäkring eller om du betalar från ett konto knutet till VISA där reseförsäkring ingår)
Antal resdagar: 2 dagar.
Dagar:
Torsdag 5/6. 2 dagar.
Göta Kanal med Kolmården
Torsdag 24-27/7, 4 dagar

Ännu en upplaga av denna traditionsrika resa som liknar de tidigare i mångt och mycket. Det är ett koncept som uppskattats och därför gör vi inga större förändringar. Följ med och upplev en av landets "måsten" när det gäller sevärdheter. Förutom kanalresan mellan Berg och Borensberg besöker vi Kolmården, Gamla Linköping, Habo Kyrka, Vadstena, Gränna och mycket mer. Vi bor centralt i Linköping med halvpension under vistelsen där.

Klicka här för att läsa mer om hotellet »
Klicka här för att läsa mer om Kanalturen »

Pris: 4295:-
Ingår: bussresa, 3 nätter i dubbelrum med halvpension, entré till och guidning i Habo kyrka, båttur på Göta Kanal inkl Skepparlunch, entré till Kolmårdens djurpark samt reseledare.
Tillkommer: Enkelrumstillägg 900:-, avbeställningsskydd 140:- (behövs inte om du har reseförsäkring i din hemförsäkring eller om du betalar från ett konto knutet till VISA)
Övrigt: barnrabatt 1000:-
Antal resdagar: 4 dagar.
Dagar:
Torsdag 24/7. 4 dagar.
Ullared på 2 dagar
Fredag 2-3/5, 2 dagar

Nu ger vi dig åter chansen att shoppa i 2 dagar och koppla av på Gekås nya hotell en natt! Tänk vad praktiskt; titta och handla första dagen och
sedan prova på kvällen på hotellet och eventuellt byta och handla mer dag 2!
Vi bor i 2, 3 eller 4 bäddsrum med frukost. I fyrbäddsrummen är det t ex en dubbelsäng och 1 våningssäng, och i alla rummen gott om utrymme, stor spegel och möjlighet att koka kaffe. I hotellets mysiga lobby finns gott om utrymme för umgänge, det finns TV och automater för att köpa kaffe, dricka, snacks och smörgåsar. Det finns också en innergård med sittplatser.


Klicka här för att läsa resans program »

Pris: Från 895 kr
Ingår: bussresa, logi 1 natt i valt rumsalternativ samt frukost. Som alltid hjälper vår duktiga personal er tillrätta!
Övrigt: Med 4 personer i samma rum kostar resan 895:- per person Med 3 personer i samma rum kostar resan 995:- per person Med 2 personer i samma rum kostar resan 1145:- per person
Antal resdagar: 2 dagar.
Dagar:
Fredag 2/5. 2 dagar.

Webproduction Jonas Lindqvist, IT-Syd